The Final Drive Centre

The Total Solution for Excavator Final Drives

Denmark

Bay Christensen
Industrivej 33
4683 Rønnede

www.baychristensen.dk

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+45 56 71 17 00

CBC Bay Christensen AS

Bay Christensen har eksisteret siden 1984.
Bay Christensen


Virksomhedens kerneområder er salg og servicering af entreprenørmaskiner- og landbrugsmaskiner.

Bay Christensen er full-line importør/forhandler af entreprenørmateriel. Virksomheden varetager forhandlingen i øst Danmark af CNH koncernens New Holland Construction Equipment produkter. Endvidere varetages forhandlingen af New Holland Agricultural (AG) traktorer og læssemaskiner.

Bay Christensen A/S varetager ligeledes forhandlingen af minigravemaskiner af mærket Takeuchi. Af andre mærker, der også forhandles af Bay Christensen A/S, kan nævnes Giant minilæssere, NPK produkter.

Bay Christensen A/S servicerer alt fra den mindste gravemaskine til den største. Vi leverer reservedele, samt servicerer alle gravemaskiner.

Virksomheden har specialiseret sig indenfor entreprenør- og landbrugsbranchens behov, men leverer også maskiner og service til kommuner samt park og vejvæsen.

Vi er i foråret 2013 blevet samarbejdspartner med Plant Parts UK. Vi kan levere nye/renoverede køregear til de fleste maskiner, og vi kan desuden skaffe reservedele. Vi har mulighed for at reparere køregear på eget værksted.